fredag 24 juli 2015

Boden är som vilda western

Vi har nu varit på husvagnssemester sedan i söndags. Jag måste säga att Boden levererar. Campingen är trevlig, staden över förväntan, vädret bra och det finns en hel del att hitta på.

I tisdags var det tempotävling, i går var vi på äventyrsbad och i dag toppade vi med ett besök på Western Farm.

Western farm var ett toppenställe med hög kvalité på allt. Sonen var verkligen exalterad, men även jag och Katten var på topp. 
Det var fina miljöer och många aktiviteter att prova på. Vi han dock inte ens hälften, då olika typer av uppträdanden avlöste varandra. 
Det var allt ifrån stunts, teater, slapsticks, westernridning och musikunderhållning. 
Maten var också bra. Sonen gav besöket en femma av fem möjliga. Åker du till Boden så gör ett besök, framför allt om du har ett barn som är ca 12 år eller yngre.
I kväll tog jag en cykeltur i det fina vädret. Rundan startade först efter sju på kvällen, men trots detta blev det barbent och kortärmad cykeltröja. Trevligt. Själva rundan innehöll lite lugn cykling, sedan en hård tjuga och sedan distanstempo hem. Det blev femtio kilometer på fina vägar och en bra känsla i kroppen.

Nu börjar vistelsen här närma sig sitt slut, och troligen river vi förtältet redan i morgon trots att vi planerar åka på lördag. Anledningen är att det ser ut som att det blir hällregn, och det är ingen hit att ta ned ett blött förtält.


Om vädret och kroppen är med mig så är planen att stanna i Skellefteå på vägen hem för att köra Krafttrampen. 

2 kommentarer:

  1. Låter som ni haft det riktigt bra här uppeTomas.
    Äntligen har det varit några bra dagar med värme och sol men de hade fått vara fler.
    Lycka till i Skellefteå ifall du nu kör krafttrampen.
    Själv startar vi strax resan mot Sollefteå och bröllop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi var positivt överraskade av Boden. Det blev ett lopp i Skellefteå, men det gick sådär. Hoppas du hade ett bra bröllop, och att du fick till ett fint tal.

      Radera