fredag 13 november 2015

Gran Canaria - Skada och någon som vill ha sällskap?

I morgon åker jag till Gran Canaria. Det blir åtta heldagar på plats (15-22 november). Bara förkylningen flyger sin kos hoppas jag på mycket cykling.

Jag ser verkligen fram emot resan Tanken var tills alldeles nyss att jag skulle få dela den med Andreas från Team Norrbotten. Nu blir det inte så.

Andreas har haft extremt otur och skadat sig rejält vilket gör att någon cykling inte är aktuell just nu. Han har in i det sista tänkt att åka, men han har nu fått kasta in handduken.

Riktigt tråkigt att inte få cykla med honom. Men framför allt är det tråkigt för Andreas. Jag lider verkligen med honom.

För egen del är jag bra på att klara mig själv och få till bra träning, även om det hade varit roligare om Andreas varit med.

Jag hoppas trots detta få till en riktigt bra resa med mycket bra träning som ett led i min satsning på nästa års tävlingssäsong. Sedan hoppas jag också njuta av fint väder.

Om någon av er som läser detta råkar vara på Gran Canaria under tiden 15-22 november och är intresserad av en gemensam runda, hör gärna av er. Då kan vi kanske ro ihop något!?

Jag går att nå via kommentar i bloggen, facebook, messenger eller min e-post: tomas.astrom@vannas.se.

Är du inte med mig rent fysiskt får du följa mig på bloggen. 

Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar