torsdag 28 april 2016

Vill du hänga med!?

I morgon åker jag till Märsta för att på lördag delta i SMACK-tempot. På söndag är det Hofvettempot som äger rum några mil närmare Stockholm.

Detta blir deltävling 3 och 4 i Sverigecupen och jag hoppas att det blir en bra helg både resultatmässigt och i övrigt.

Vill du hänga med i mina ambitioner att bli en bättre cyklist och i mina rapporter från träning, tävling och övriga reflektioner? Eller vill du kanske bara veta hur jag tänker, vad jag känner och vad jag gör i det övriga livet?

Om något av detta tilltalar dig föreslår jag att du följer mig på instagram, och framför allt gillar min sida på facebook där alla mina inlägg från bloggen hamnar. I bland delar jag mina inlägg även i andra grupper på facebook, men vill du vara säker på att inte missa något - gilla mig och min sida. Här lägger jag jag förutom bloggen också in annan bild och text.

Jag föreslår att du också följer vår cykelklubb Vännäs CK på instagram där det kommer upp en hel del smått och gott som kan vara intressant att hänga med på.

Facebook
Gå in på min sida och gilla. https://www.facebook.com/tomasastrom.cykelochlivet/?fref=ts

tomast01
https://www.instagram.com/tomast01/ (via datorn)

vannasck
https://www.instagram.com/vannasck/

Sedan påminner jag om Vännästrampet som äger rum den 17 juli. Ni hittar mer information via min facebooksida och på Vännäs CK:s hemsida.


1 kommentar:

  1. Kör hårt Tomas!
    Å du hälsa Måns jag har för mig att han ska ner å köra
    han också...
    Själv så kanske jag premiärar på tempohojen i helgen.

    SvaraRadera