torsdag 16 juni 2016

En dag med många ansikten

Dagen började med arbete och ett antal möten.

Sedan var det dags för sonens skolavslutning i Johanneskyrkan. Det var väldigt fint, som det alltid är. 

Skolavslutningen är också en dag av känslor, vilket det alltid varit då jag tillhört skolans värld under många år. Men nu är det väldigt dubbelbottnat. En glädje och positiv känsla vilket det brukar vara och för sonen som var väldigt glad. Samtidigt kom många tankar på Tova som inte satt längst fram till vänster i kyrkan som hon brukade. Det kändes i bröstet.

Efter skolavslutningen åkte Melvin hem med farmor och farfar för den årliga hamburgerlunchen. 

Jag och Katten gick tillbaka till skolan och jag sa hej då till henne. Katten skulle nämligen åka söderut med Tjäder och Niklas Nyman. På lördag  är planen att hon cyklar Vätternrundan för första gången. Hon cyklar med SheRides och de satsar på att komma under 10 timmar.

Tillbaka till arbetet och mer arbete för barnens och elevernas bästa.

Efter arbetet åkte jag hem och förberedde middagen och dessutom bytte jag lite trasiga lampor på husvagnen.

Jag åkte och hämtade Melvin hos farmor och farfar. Melvin ville köpa en blomma och lägga den på Tovas grav, så då gjorde vi det före middagen. Det blev en fin liten stund.
Hem igen och färdigställande av middagen. Jag hade sedan länge lovat att vi just denna kväll skulle se på en av StarWarsfilmerna, så det blev detta och middag. Som efterrätt glass och lite colasås.

Planen var att träna idag, men tiden räckte helt enkelt inte till. Varje sekund var uppbokad och nu är det sen kväll. Det blev alltså ingen träning idag och då alltså två dagar i rad med vila, då jag i går hade en inplanerad vilodag.

Jag hoppas få till träning i morgon, men även då kan det bli tufft. Arbete under dagen, och sedan ska vi till Umeå för att besikta husvagnen, titta på en telefon till sonen och lite cykelgrejer.

Vi lär inte vara hemma före middagen och då vi inte han se klart StarWars i dag räknar nog sonen med det i morgon. Vips lär klockan vara mycket, så ska det bli träning är det nog sen kväll och trainer som gäller. Det är helt klart en rejält pusslande för att hinna med familj, arbete och träning på ett bra sätt. En utmaning jag nog inte är ensam om!?

För övrigt meddelade jag för ganska så länge sedan att jag hade nya hjul på gång. Av olika skäl har det varit problem kring detta, men kanske kan ni få en uppdatering i morgon.

Inom ett antal dagar är det dessutom fler intressanta nyheter på gång. Den som läser får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar