onsdag 8 juni 2016

Hemma, Stockholmshelgen och vilken service

Då var jag hemma igen med familjen. Det känns riktigt skönt och bra. Visst har jag haft givande konferenser och en riktigt bra cykelhelg, men nu kändes det bra att få komma hem.

Stockholms 4-dagars var verkligen ett bra arrangemang och något jag kan tipsa er alla om som inte var med i år. Det är nämligen så att de redan lovat att Stockholmshelgen återkommer. Det är också spännande att få prova så många olika typer av cykling då alla fyra tävlingsdagar hade helt olika karaktär. Vill du inte vara med på alla fyra tävlingar fungerar det också att vara med i färre deltävlingar.

Jag kom häromdagen på att jag tidigare träffat Oskar Ekman som var tävlingsledare för alla fyra tävlingsdagarna. Det var 2011 eller 2012 på Falun Tour, vilket för övrigt var en trevlig vecka. Oskar Ekman har verkligen gått all-in i detta arrangemang. Han har inte bara varit tävlingsledare, utan också speaker alla dagar och sedan verkar han hållit ihop det mesta. Självklart är det också många andra som gjort fina insatser och möjliggjort att vi får göra det vi gillar mest - att cykla.

Några av er kanske läste att jag glömt pump och sadelväska vid starten av Falkenloppet. Det hade även Oskar läst och igår meddelade han att han hade mina grejer. I dag skickade Oskar dessa hem till mig. Riktigt bra service och hyggligt!

Nu är det till att packa upp alla grejer jag haft med mig och vad gäller träning är det nu dags för lite mängdträning igen, då det är tre och en halv vecka till nästa tävlingshelg. Det är då tävlingarna i Gottne som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar