torsdag 8 december 2016

Tillbaka från förkylning

I morgon är det sonens 11-årsdag och jag hoppas verkligen att han är hyfsat frisk då. Melvin har varit rejält sjuk hela veckan med ont i kroppen, huvudvärk, hosta och feber. I dag var det dock lite bättre, så kanske blir det en bra present. I morgon är det dessutom disco och på lördag är det kalas med kompisarna. Söndag med släkten.

I detta sammanhang är det dumt att klaga på att jag själv också haft en förkylning i kroppen sedan i söndags. Det har gjort att det blev haveri på söndagens träning och sedan helvila måndag till onsdag. I stället har kvällarna ägnats åt annat.

I dag kände jag mig dock så pass okej att det blev lite trainer. Jag rullade igång samtidigt som uppsnacket inför handbollen mellan Sverige-Serbien. I början zappade jag mellan försnack och Manchester Uniteds match i Europa League. När handbollen började stannade jag där hela första halvlek, men när det som gått dåligt i första halvlek fortsatte tittade jag på lite annat. Efter ett tag slog jag över och då var det åter jämnt. Det blev en spännande avslutning.

Därefter lite annan sport och nyheter.

Ja, jag cyklade faktiskt hela tiden. Det var inte bara tv-tittande.

Totalt blev det 155 minuter på 74% av maxpuls. Med andra ord ett helt vanligt ett helt vanligt distanspass. Det kändes bättre än väntat i kroppen vilket var positivt.

Nu hoppas jag att det inte blir några bakslag kring i kroppen. Känns allt bra är planen att rulla tre dagar till den här veckan.

I morgon tänkte jag till och med ge mig på en hård tjuga om allt känns bra. Vi får se hur det blir med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar